Bietenbrood
Bietenbrood, goed gevuld brood en toch ook rijkelijk belegd met natuurlijk nog meer bieten! Voor mensen zoals ik, die maar … Lees meer
Bietenbrood, goed gevuld brood en toch ook rijkelijk belegd met natuurlijk nog meer bieten! Voor mensen zoals ik, die maar … Lees meer
Biltse spareribs! In een zeer smakelijke bouillon van jenever besjes, knoflook, ui, karwij, tijm, kruidnagel, venkelzaadjes en laurier gegaard. Vervolgens … Lees meer
Een Krop sla Gazpacho met romige zachte geitenkaas, knapperige bind sla, uienbloemen en Oost Indische Kers. Een hele bijzondere koud … Lees meer
Dille Pickles, oftewel je eigen gemaakte augurken in slechts 3 minuten! De enige afwas is een mes en snijplank. Ideaal … Lees meer
Magnolia heeft citrustonen, een bittertje (wat hem ook licht pittig maakt) gembertonen en iets weg van oranjebloesem. De bloemen geven … Lees meer
Het is Lente, de Magnolia staat in bloei! Maak deze heerlijke bloemige magnolia siroop. Lekker door een Prosecco, maar ook … Lees meer
Dit recept is ingezonden door Cynthia. Het is lente! Daarom een heerlijke vegetarische stamppot van mosterdblad met zoete aardappel en … Lees meer
Een bijzondere soep van knolcapucien met een sprenkel Dukkah. De soep is de perfecte lunch met vers geroosterd brood op … Lees meer
Een lauwwarme salade van knolcapucien met een eitje, bacon, ingelegde uitjes, rozemarijn en een beetje eigengemaakte mayonaise. Lekker met een … Lees meer
Ik maak speciaal een selderij- en pompoenschotel om er de volgende dag soep van te kunnen maken en dan verdient … Lees meer
Een heerlijke winterschotel van geroosterde knolselderij en pompoen met een entrecote van Burevelds (Belgisch) Blauw. Kookgerei Het werkt heel prettig … Lees meer
Geroosterde pompoen maak ik altijd met een ruime theelepel zeezout en verse kruiden als rozemarijn en/of tijm. Verse rozemarijn en … Lees meer
Eenmaal rapen, tweemaal eten van tamme kastanjes. Mijn favoriete bijgerechten van kastanjes: een zijdezachte kastanje puree en licht krokante kastanjekruim. … Lees meer
Mijn ingelegde gember is iets steviger en intenser van smaak dan de ingelegde sushi gember en smaakt goed in een … Lees meer
Het is pompoenentijd! Dat betekent dat het “alles-uit-de-oven” seizoen is begonnen, met vandaag gepofte pompoen met bietensalsa. Kookgerei Het werkt … Lees meer
Bietensalsa, of in iets fijnere vorm als bietentapenade, is lekker met zomer- en winterbietjes. Er is dus niets mis mee … Lees meer
Boerenkoolchips met Hollandse eenvoud, het temperament van warmere oorden, waarin bitters in balans zijn met zoet en zuur. Kookgerei Het … Lees meer