Dit heerlijke stoofperen ijs is binnen 5 minuten gemaakt. Je hebt niet eens een ijsmachine nodig om een smelt-op-je-tong sorbetijsje te produceren!
Porties | Bereidingstijd |
4 personen | 1 dag |
Kook Tijd |
5 minuten |
|
|
Dit heerlijke stoofperen ijs is binnen 5 minuten gemaakt. Je hebt niet eens een ijsmachine nodig om een smelt-op-je-tong sorbetijsje te produceren!
|
Ingrediënten
6 stuks
Gieser Wildeman peren Gestoofd!!
100 mililiter
Stoofperen siroop
Instructies
- Haal de stoofperen 5 minuten van te voren uit de vriezer.
Kook ondertussen water in je waterkoker. Waarschijnlijk heb je dit niet nodig, maar voor de zekerheid houden we het erbij.
Zet je blender klaar en breek de peren in stukken in de blender. De siroop smelt heel snel. Dit is geen probleem, dit hoort. - Blend een paar minuten tot je een gladde massa hebt. Als dit te moeilijk gaat doe je er een eetlepel kokend water bij. Hierdoor smelt de siroop en moet het beter gaan. Je kunt dit eventueel 1 x herhalen, maar als je dit te vaak doet heb je op een gegeven moment een smoothie...
Schep het stoofperen ijs in een bak met een deksel en zet het, tot gebruik, terug in de vriezer. Maak er mooie bolletjes van met twee lepels of een ijsschep.