Sinterklaasletters

zonder suiker

Heerlijk genieten van Sinterklaasletters zonder suiker? Het kan met dit recept! Deze met chocolade overgoten dadelkoeken zijn een heerlijke suikervrije, glutenvrije en vegan vervanging van de traditionele chocoladeletters.

Een recept van FEEST! zonder suiker.

Sinterklaasletters
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Porties
8 tot 10 kleine letters
Porties
8 tot 10 kleine letters
Sinterklaasletters
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Porties
8 tot 10 kleine letters
Porties
8 tot 10 kleine letters
Ingrediënten
200 gram amandelen
3 theelepels speculaaskruiden
3 eetlepels kokosolie
Instructies
  1. Maal de amandelen fijn in een keukenmachine. Voeg de overige ingrediënten toe, maal alles goed en voeg eventueel een beetje water toe voor een samenhangend mengsel. Vorm met je handen - of met behulp van lettervormpjes - letters van het mengsel en zet de letters in de koelkast.
  2. Smelt de chocolade au bain marie. Giet de chocolade over de letters of dip indien mogelijk de letters voorzichtig in de chocolade. Strooi er eventueel gehakte amandelen overheen. Serveer vanuit de koelkast. Tip: Soms is het even zoeken naar 100% chocolade zonder suiker. Ik gebruik het biologische merk Vivani.