Rodekool salade
Geen poespas, puur en simpele rodekool salade, die eigenlijk overal wel lekker bij smaakt. Bijkomend pluspunt: hij blijft lang lekker in de koelkast, sterker nog hij wordt zelfs per dag lekkerder. Je kunt hem dus in het weekend in elkaar draaien en er de hele week van eten.
Porties Prep Tijd
10personen 5minuten
Porties Prep Tijd
10personen 5minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Rode kool salade maken Snijd de kool in dunne reepjes.

    Ik heb een KitchenAid, die dit proces heel gemakkelijk maakt. Ik hoef de kool alleen nog maar in hapklare stukken te hakken voor mijn groentemolen.

    De witte kern snijd je eruit. Deze is taai en bitter. Hij heeft geen toegevoegde waarde voor deze salade.
  2. Voeg afhankelijk van de grootte van de kool 7 tot 10 eetlepels dressing toe. De rest bewaar je in een afgesloten pot in de koelkast. Je kunt de kool verder op smaak brengen met peper en zout.