Pepernoten

zonder suiker

 

Heerlijk genieten van perpernoten op het Sinterklaasfeest, zonder suiker? Het kan met dit recept! Zelf bakken kost wat tijd, maar levert ook veel voorpret en een leuke activiteit – met kinderen – op! Naast suikervrij is dit recept ook nog eens vegan en optioneel glutenvrij.

Een recept van FEEST! zonder suiker.

Pepernoten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Porties
1 portie
Porties
1 portie
Pepernoten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Porties
1 portie
Porties
1 portie
Ingrediënten
80 gram dadelpoeder
60 gram kokosolie
3 eetlepels plantaardige melk
1/2 theelepel Zout
1/2 theelepel Bakpoeder
2 theelepels speculaaskruiden
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 150 graden. Meng alle ingrediënten in een kom en kneed er met je handen een samenhangend deeg van. Maak van het deeg balletjes van ongeveer 1 cm doorsnede. Verdeel de balletjes over een met bakpapier beklede bakplaat. Druk de balletjes licht aan en bak ze in ongeveer 25 minuten bruin. Laat ze vóór het serveren helemaal afkoelen. Bewaar ze in een luchtdicht bakje.