Le Makreelsalade
Een chique toepassing van mijn simpele makreel salade is “Le Makreelsalade”. Dit zou een prachtig voorgerecht of tussengerecht kunnen zijn van een diner. Oranje snack paprikaatjes, room witte makreelsalade met groen en wit-roze Egyptische ui, knalgroene rucola pesto, zeer rijpe en rode kleine trostomaatjes en een wit-gele knoflook citroendressing en om het af te maken nog enkele bieslook bloemen.
Porties
2Personen
Porties
2Personen
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Snijd het kroontje van de snack paprika en haal de zaadlijsten er uit. Vul de paprika’s met makreel en leg ze in de koelkast.

    Snijd de tomaat in vieren en snijd de zaadlijsten er uit. Leg op elk partje een theelepel pesto.

    Pluk de kleine paarse bieslook bloemen los van de bol en bewaar ze op een bordje.
  2. Snijd 6 plakjes (ca. 0,5 cm) van de gevulde snack paprika’s. en leg ze op het bord. Leg de tomaatjes er tussen. Garneer met een theelepel dressing, de bieslook bloemen, peper en zout.