Aardappelsalade
Een lekkere aardappelsalade van nieuwe aardappeltjes. Jawel, de BBQ heeft bij ons alweer een aantal keer roodgloeiend gestaan. Omdat wij een keer geen zin hadden in warme groenten, heb ik er een aantal salades bij gemaakt waaronder deze frisse aardappelsalade.
Porties Prep Tijd
4personen 5minuten
Kook Tijd
20minuten
Porties Prep Tijd
4personen 5minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Kook de aardappelen in de schil beetgaar (ca. 20 minuten) en spoel ze koud af. Laat de aardappelen tot kamertemperatuur afkoelen.
  2. Doe de ingrediƫnten voor de dressing in een afsluitbare (jam)pot of spuitflesje met dop en schud tot het 1 geheel is.
  3. Snijd de augurken en Egyptische ui en doe ze in een schaal.

    Snijd de aardappelen en doe ze bij de augurken en ui.

    Voor deze hoeveelheid aardappelsalade gebruik je ca. 6 lepels dressing.