Aardappel chips
Aardappel chips van Frieslanders, daarbij een dipsaus van zelfgemaakte mayonaise en Proven├žaalse invloeden. Kijk gelijk even bij de spinazie chips van een paar weken geleden, het is misschien leuk om ze samen te serveren!
Porties Prep Tijd
2personen 10minuten
Kook Tijd
30minuten
Porties Prep Tijd
2personen 10minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingredi├źnten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Schaaf de aardappelen met een dunschiller of kaasschaaf, meng de olie er door en leg ze los van elkaar op de bakplaat. Ze mogen elkaar niet overlappen, dan plakken ze aan elkaar vast. Schuif de bakplaat in de oven en bak de aardappel chips in 30 minuten goudbruin.
  3. Ondertussen maak je de dipsaus van de mayonaise, witte wijnazijn, mosterd en ketchup met de kruiden. Voeg peper en zout naar smaak toe.