Rozenbottelsiroop
Rozenbottels zijn heerlijk in de herfst en winter en werkelijk overal te vinden. Gebruik bottels van struiken in je eigen … Lees meer
Rozenbottels zijn heerlijk in de herfst en winter en werkelijk overal te vinden. Gebruik bottels van struiken in je eigen … Lees meer
Deze heerlijke pastinaaksoep is ingezonden door Joanne. Serveer deze maaltijdsoep met ambachtelijk gebakken brood, of eet hem gewoon lekker zo. … Lees meer
Bietenbrood, goed gevuld brood en toch ook rijkelijk belegd met natuurlijk nog meer bieten! Voor mensen zoals ik, die maar … Lees meer
Een bijzondere soep van knolcapucien met een sprenkel Dukkah. De soep is de perfecte lunch met vers geroosterd brood op … Lees meer
Een lauwwarme salade van knolcapucien met een eitje, bacon, ingelegde uitjes, rozemarijn en een beetje eigengemaakte mayonaise. Lekker met een … Lees meer
Dit heerlijke stoofperen ijs is binnen 5 minuten gemaakt. Je hebt niet eens een ijsmachine nodig om een smelt-op-je-tong sorbetijsje … Lees meer
Stoofperen is zo’n typisch Hollands gerechtje dat ons met veel plezier doet denken aan oma. Een gerecht dat zolang favoriet … Lees meer
Ik maak speciaal een selderij- en pompoenschotel om er de volgende dag soep van te kunnen maken en dan verdient … Lees meer
Een heerlijke winterschotel van geroosterde knolselderij en pompoen met een entrecote van Burevelds (Belgisch) Blauw. Kookgerei Het werkt heel prettig … Lees meer
Geroosterde pompoen maak ik altijd met een ruime theelepel zeezout en verse kruiden als rozemarijn en/of tijm. Verse rozemarijn en … Lees meer
Eenmaal rapen, tweemaal eten van tamme kastanjes. Mijn favoriete bijgerechten van kastanjes: een zijdezachte kastanje puree en licht krokante kastanjekruim. … Lees meer
Het is pompoenentijd! Dat betekent dat het “alles-uit-de-oven” seizoen is begonnen, met vandaag gepofte pompoen met bietensalsa. Kookgerei Het werkt … Lees meer
Bietensalsa, of in iets fijnere vorm als bietentapenade, is lekker met zomer- en winterbietjes. Er is dus niets mis mee … Lees meer
Boerenkoolchips met Hollandse eenvoud, het temperament van warmere oorden, waarin bitters in balans zijn met zoet en zuur. Kookgerei Het … Lees meer
Ik heb een enorm “short cut” deeg voor de pizza bodem bedacht. Je kunt de pizza bodem van te voren … Lees meer