Home » Herfst

Hickorynoten melk

In het Boetzelaerpark in De Bilt staat een grote hickory-notenboom. Het is een familielid van de walnoot. De noten lijken … Lees meer

Vegan pastinaaksoep

Een heerlijk zoete, verwarmende soep. Lekker om je lunch compleet te maken of eet hem in de avond als voorgerecht.

Rozenbottelsiroop

Rozenbottels zijn heerlijk in de herfst en winter en werkelijk overal te vinden. Gebruik bottels van struiken in je eigen … Lees meer

Stoofperen ijs

Dit heerlijke stoofperen ijs is binnen 5 minuten gemaakt. Je hebt niet eens een ijsmachine nodig om een smelt-op-je-tong sorbetijsje … Lees meer

Stoofperen

Stoofperen is zo’n typisch Hollands gerechtje dat ons met veel plezier doet denken aan oma. Een gerecht dat zolang favoriet … Lees meer

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen maak ik altijd met een ruime theelepel zeezout en verse kruiden als rozemarijn en/of tijm. Verse rozemarijn en … Lees meer

Ingelegde gember

Mijn ingelegde gember is iets steviger en intenser van smaak dan de ingelegde sushi gember en smaakt goed in een … Lees meer

Gepofte pompoen

Het is pompoenentijd! Dat betekent dat het “alles-uit-de-oven” seizoen is begonnen, met vandaag gepofte pompoen met bietensalsa. Kookgerei Het werkt … Lees meer

Pizza bodem

Ik heb een enorm “short cut” deeg voor de pizza bodem bedacht. Je kunt de pizza bodem van te voren … Lees meer