Home » Zout

Pepernoten

zonder suiker   Heerlijk genieten van perpernoten op het Sinterklaasfeest, zonder suiker? Het kan met dit recept! Zelf bakken kost … Lees meer

Zomerse pruimentaart

Een heerlijke zomerse fruittaart van FEEST! zonder suiker. Opmerkingen: Voor een glutenvrije versie vervang je de bloem door havermeel. Dadelpoeder … Lees meer

Kimchi

Kimchi is net als zuurkool een gefermenteerd product. Het wonderlijke is dat je door het toevoegen van zout een bacteriecultuur ontwikkelt die tot een zure smaak leidt. En het mooie is dat gefermenteerde producten super-gezond zijn: het voegt goede bacteriën toe aan je darmflora. Behalve gezond is het ook verslavend lekker!

Bietenbrood

Bietenbrood, goed gevuld brood en toch ook rijkelijk belegd met natuurlijk nog meer bieten! Voor mensen zoals ik, die maar … Lees meer

Dille ‘Pickles’

Dille Pickles, oftewel je eigen gemaakte augurken in slechts 3 minuten! De enige afwas is een mes en snijplank. Ideaal … Lees meer

Ingelegde gember

Mijn ingelegde gember is iets steviger en intenser van smaak dan de ingelegde sushi gember en smaakt goed in een … Lees meer

Pizza bodem

Ik heb een enorm “short cut” deeg voor de pizza bodem bedacht. Je kunt de pizza bodem van te voren … Lees meer