Wilde bladsalade met appel en walnoten
In het vroege voorjaar schiet zevenblad omhoog. Dit is niet alleen goed eetbaar én herkenbaar (zeven blaadjes op 1 stengel), … Lees meer
In het vroege voorjaar schiet zevenblad omhoog. Dit is niet alleen goed eetbaar én herkenbaar (zeven blaadjes op 1 stengel), … Lees meer
Snel, simpel, lekker en flexibel! Je kunt hiervoor elke groente gebruiken die je roergebakken kunt eten. Probeer het zelfs met … Lees meer
Kimchi is net als zuurkool een gefermenteerd product. Het wonderlijke is dat je door het toevoegen van zout een bacteriecultuur ontwikkelt die tot een zure smaak leidt. En het mooie is dat gefermenteerde producten super-gezond zijn: het voegt goede bacteriën toe aan je darmflora. Behalve gezond is het ook verslavend lekker!
Een heerlijk zoete, verwarmende soep. Lekker om je lunch compleet te maken of eet hem in de avond als voorgerecht.
Een vijgenbladpompoen lijkt een beetje op een watermeloen: een grote groene bal. Van binnen is hij wit met verspreide zwarte … Lees meer
Deze heerlijke pastinaaksoep is ingezonden door Joanne. Serveer deze maaltijdsoep met ambachtelijk gebakken brood, of eet hem gewoon lekker zo. … Lees meer
Biltse spareribs! In een zeer smakelijke bouillon van jenever besjes, knoflook, ui, karwij, tijm, kruidnagel, venkelzaadjes en laurier gegaard. Vervolgens … Lees meer
Een Krop sla Gazpacho met romige zachte geitenkaas, knapperige bind sla, uienbloemen en Oost Indische Kers. Een hele bijzondere koud … Lees meer