Dorpsmarkt wordt Biltse streekmarkt

In het vroege voorjaar werd een oproep gedaan aan Biltse inwoners om een naam voor de Dorpsmarkt te bedenken. Ruim 500 mensen hebben meegedacht via Facebook en ook ‘live’ op de dorpsmarkt van 12 April. De mensen hebben gekozen voor de naam: Biltse Streekmarkt. 

Behalve een nieuwe naam, nieuw logo en een eigen website, verandert er verder helemaal niets. Vier keer per jaar organiseren Biltsheerlijk, een enthousiaste groep vrijwilligers en lokale ondernemers, deze markt met kwaliteitsproducten uit onze gemeente, die appelleren aan gezond, vers, smaak en herkenbaarheid. Een markt waar de consument en de producent elkaar ontmoeten. Op een leuke manier krijg je voorlichting over de producten en de productiewijzen. De Biltse Streekmarkt geeft een impuls aan agrarische bedrijven, duurzame lokale ondernemers en initiatieven in gemeente De Bilt.

Vrijdag 28 juni is de Biltse Streekmarkt voor het eerst met haar nieuwe naam, maar op de oude vertrouwde plek voor restaurant Pomp 41 aan de dorpsstraat v/o steenstraat. Het wordt een prachtige zomermarkt met BBQ en mocktails, gezellige muziek en natuurlijk een mooi assortiment van Biltse bodem. De volgende markt is in de week van de duurzaamheid op vrijdag 11 oktober 2019.

Kijk voor meer informatie over de Biltse Streekmarkt op de facebookpagina ‘Dorpsmarkt De Bilt’ en bezoek onze nieuwe website op: www.biltsestreekmarkt.nl om alvast de sfeer te kunnen proeven.